söndag 16 februari 2014

Resultat Dm i Mormyska


Hej!
Tolv deltagare kom till start på DM i Mormyska. Det var ej lätt att konkurera med damstaffet i OS. Med en väderprognos som lovade regn och snöblandat regn drog nog TV soffan mer.
Men vi som valde fisket fick en fin dag trots regn. Kilarpsjön skulle visa sig vara ett bra vatten där det både gick att fiska vitfisk och abborre för de som ville.
Kent Adell tog segern med en bra andra deltävlingtävling. Han hittade mört på jämnbotten med ett djup av 3,5 meter. Fisket var klurigt och små myskor med bloodworm var överlägset. Vi var många som satt med för stora grejer och därmed missade fisk efter fisk.
Kenneth Årsjö satsade på abborre genom att följa 1 till 1,5 kurvan. Detta fiske visade sig räcka till en andra plats totalt.
För egen del satt jag med för stor myska enligt Kent. Den jag använde såg jag ej utan glasögon. För stor!!! Det är bara att dra lärdom och komma igen nästa år.
Malexander Sfk tackar deltagarna för visat intresse och med denna tävling ser det inte bättre ut än att isfisket är över för den här säsongen. SMHI lovar värme den närmaste tiden.

Mv Henry




Ett glatt gäng väntar på start.



Från vänster.
2A Kenneth Årsjö SFK Baltzar,
1A Kent Adell, Malexander Sfk
3A Peter Almen SFK Baltzar



Klicka på resultatlistan för större text


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar